Traditionel mad i Slagelse

Lisbeths mad ligger lokalt i Slagelse og går ind for gammel traditionel mad. Vi har fokus på bæredygtighed og sørger altid for at sortere og ordne vores råvarer, så vi får mest muligt brugt. 

Lisbeths traditionelle mad gør maven glad
i Slagelse og resten af landet

Hos Lisbeths mad lægger vi vægt på gammeldags traditionel mad og kan også lave retter fra andre landes køkkener, hvis dette ønskes. Siden Lisbeth var 15 år gammel, har hun rørt i gryderne og tilberedt mad.

Der er ingen begrænsning på levering af mad eller faste menuer og prissætninger hos Lisbeths mad. Du skal derfor altid bare ringe, så du kan høre mere om dine muligheder for menu sammensætninger samt leverancer. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde.

Fælles for vores mad er, at vi går meget op i kvalitet og bæredygtighed, hvilket betyder, at vi ordner og sorterer alle grøntsager og råvarer, så vi får brugt mest muligt.

Har du yderligere spørgsmål, eller vil du blot høre mere om Lisbeths mad, er du velkommen til at ringe eller skrive, så du kan høre meget mere om dine muligheder.

Få mere at vide

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder.